CarePoint ontvangt voor PKB MedMij label.

Reacties uitgeschakeld voor CarePoint ontvangt voor PKB MedMij label. 517

Trots melden we dat CarePoint Nederland B.V. voor de eerste en grootste persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) in Europa patientsknowbest.com het Nederlandse MedMij label heeft ontvangen.

Een Britse arts, die ook patiënt is, ontwikkelde patientsknowbest.com (PKB). Inmiddels hebben 9 miljoen Britten via PKB toegang tot hun medische dossiers.

CarePoint Nederland B.V. is de partner van PKB voor Nederland en Duitsland.

Trots ben ik op mijn teamleden, die onder leiding van mijn collega en technisch directeur – Chris Krabben – de koppelvlakken hebben ontwikkeld om PKB aan te sluiten op het MedMij stelsel. We kregen zelfs de hoogst haalbare veiligheidskwalificatie van de “hackers” die de vereiste penetratietest uitvoerden.

MedMij is dé Nederlandse standaard voor veilige en betrouwbare uitwisseling van gezondheidsgegevens tussen zorggebruiker en zorgverlener via een persoonlijke gezondheidsomgeving.

Dat het in Europa meest ervaren en geïmplementeerde patientsknowbest nu ook aan dé Nederlandse standaard voor een PGO voldoet, schept vertrouwen. Neem een kijkje of registreer u als gebruiker van www.patientsknowbest.nl